Burger Boys

De Burger Boys bereiden de burgers voor je op de vuurschaal en zorgen dat de broodjes lekker knapperig maar toch zacht blijven. Daarna kan je heerlijk de burger opmaken met verschillende toppings en sauzen.

Cocktail on Wheels

Verrassende cocktails voor een feestelijke sfeer. Ook dit jaar zullen wij verrukkelijke cocktails gaan serveren! Voor ieder wat wils, maar allemaal net zo lekker!

Frites Factory

Friet zonder poespas, gewoon puur natuur. De biologisch geteelde aardappels komen direct van het land uit onze polder en worden ter plekke omgetoverd tot de meest verrukkelijke friet. Mogelijk met verschillende sauzen en toppings.

Groene Frietwagen

Modern snacken met onze kiwi! Dit jaar zal hij bijdragen als tweede frietwagen waar vers gebakken friet verkrijgbaar is met verschillende sauzen en toppings.

Little Susie

Een goed kopje koffie op zijn tijd. Onze koffie wordt op traditionele wijze speciaal voor ons in Italië gebrand, verpakt en naar Nederland gebracht. Vakmanschap en de liefde voor koffie hebben ons doen besluiten voor een Italiaanse koffiebranderij te kiezen. Alleen op deze manier kunnen wij een constante smaak sensatie garanderen die garant staat voor een overheerlijk en eerlijk bakkie koffie.

Pizzeria on Tour

Een heerlijke snack voor elk moment van de dag! De Pizzeria on Tour staat voor puur en lekker Italiaans eten. Wij werken altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Ons motto is niet voor niets ́leuk om naar te kijken en lekker om te eten ́. Heerlijke pizzapunten en pasta maaltijden zijn er in verschillende smaken te bestellen

Poffertjes Fiets

Wie is er niet mee groot gebracht; verse poffertjes van de bakplaat! Lekker warm met een klontje roomboter, poedersuiker op een bordje met een prikker. Niet alleen kinderen zijn dol op poffertjes, ook volwassen prikken graag een vorkje mee.

Tap on Wheels

De Tap on Wheels heeft eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om drank arrangementen. Geniet van een heerlijk wijntje of koud biertje. Daarnaast schenken we de reguliere frisdranken, waaronder Coca Cola, Fanta, Ice Tea en veel meer!

Vegan Spice Jungle

Good food for a better world! De gerechten van The Spice Jungle zijn veelal exotisch zoals uit de Indonesische, Surinaamse en Hawaiiaanse keuken. Variaties van de traditionele gerechten worden omgetoverd tot heerlijk smaakvolle veganistische gerechten zoals poke bowls, loempia’s, mixed grill en meer!